Zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství – Michaela Pospíšilová
Michaela Pospíšilová
Bakalářská práce
Zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství
Experiences of women with eating during their pregnancy
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství. Práce je teoreticko-průzkumná a je rozdělena na teoretickou a průzkumnou část. Pro sběr dat byla zvolena kvantitativní metodika práce s použitím dotazníkového šetření. Teoretická část se zabývá charakteristikou období těhotenství, popisuje vývoj plodu v jednotlivých trimestrech v těhotenství, popisuje zásady …víceAbstract:
The bachelor's thesis is focused on women's experiences with eating during their pregnancy. The thesis is theoretical and exploratory and is divided into a theoretical and an exploratory part. For data collection, a quantitative work methodology using a questionnaire survey was chosen. The theoretical part deals with the characteristics of the pregnancy period describes the development of the fetus …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Barbora Faltová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Pospíšilová, Michaela. Zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství. Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta zdravotnických studiíUniverzita Pardubice
Fakulta zdravotnických studiíBakalářský studijní program / obor:
Porodní asistence / Porodní asistence
Práce na příbuzné téma
-
Nízkosacharidové stravování v životě ženy
Kristýna JANIGOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Celozrnné potraviny ve výživě člověka
Kateřina Kořínková -
Modernizace výukového textu předmětu Potraviny a výživa, se zaměřením na zdravý životní styl
Veronika Mitrovská -
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
Andrea Kolková -
Analýza vědomostí a kompetencí v oboru potraviny a výživa u žáků středních odborných škol
Naděžda Valentová