Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků – Bc. Róbert PFLUG
Bc. Róbert PFLUG
Master's thesis
Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků
Extending of shelf life of chilled fish products
Abstract:
Diplomová práce byla zaměřena na možnosti prodloužení skladovatelnosti rybích výrobků pomocí koupelí s obsahem komerčně používaných sedmi aditiv. ANTIBAK, MIC STAB, Bakont, SEA-F75, Misocarine LR, SAFE A Plus a AMX liquid. Účinnost těchto látek na prodloužení skladovatelnosti byla posuzována na základě testů CPM, úrovně oxidace tuku a bílkovin, stanovení nutričních parametrů svaloviny, a v neposlední …moreAbstract:
This diploma thesis was focused on the possibilities of extending the shelf-life of fish products by dipping containing seven commercial additives. ANTIBAK, MIC STAB, Bakont, SEA-F75, Misocarine LR, SAFE A Plus and AMX liquid. The effectiveness of these substances on the extending of shelf-life was evaluated on the basis of tests of TVC (total viable count), level of fat and protein oxidation, determination …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 5. 2016
Accessible from:: 26. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jan Mráz, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PFLUG, Róbert. \textit{Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters. 2016. Available from: https://theses.cz/id/b176ph/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PFLUG, Róbert. Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 26. 5. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Fisheries and Protection of WatersMaster programme / field:
Zootechnics / Fishery
Theses on a related topic
-
Vliv přírodních extraktů na senzorické vlastnosti a prodloužení skladovatelnosti masa pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss)
Ondřej TUNYS -
Vliv hmyzích komponent v krmivu ryb na produkci, zdraví a kvalitu ryb.
Markéta HLÁVKOVÁ -
Kinetic behavior of the NAD(P)H:Quinone oxidoreductase WrbA from Escherichia coli.
Iryna KISHKO -
Vliv přírodních aditiv na prodloužení skladovatelnosti chlazených paštik z kapra obecného (Cyprinus carpio)
Ondřej TUNYS -
Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
Michal KUBÍK -
Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio)
Tomáš ZAJÍC -
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
Nima HEMATYAR
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights