Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků – Bc. Róbert PFLUG
Bc. Róbert PFLUG
Master's thesis
Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků
Extending of shelf life of chilled fish products
Anotácia:
Diplomová práce byla zaměřena na možnosti prodloužení skladovatelnosti rybích výrobků pomocí koupelí s obsahem komerčně používaných sedmi aditiv. ANTIBAK, MIC STAB, Bakont, SEA-F75, Misocarine LR, SAFE A Plus a AMX liquid. Účinnost těchto látek na prodloužení skladovatelnosti byla posuzována na základě testů CPM, úrovně oxidace tuku a bílkovin, stanovení nutričních parametrů svaloviny, a v neposlední …viacAbstract:
This diploma thesis was focused on the possibilities of extending the shelf-life of fish products by dipping containing seven commercial additives. ANTIBAK, MIC STAB, Bakont, SEA-F75, Misocarine LR, SAFE A Plus and AMX liquid. The effectiveness of these substances on the extending of shelf-life was evaluated on the basis of tests of TVC (total viable count), level of fat and protein oxidation, determination …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2016
Zverejniť od: 26. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Jan Mráz, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PFLUG, Róbert. \textit{Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Fisheries and Protection of Waters. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/b176ph/.
Jak správně citovat práci
PFLUG, Róbert. Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 5. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Fisheries and Protection of WatersMaster programme / odbor:
Zootechnics / Fishery
Práce na příbuzné téma
-
Vliv přírodních extraktů na senzorické vlastnosti a prodloužení skladovatelnosti masa pstruha duhového (Oncorhynchus mykiss)
Ondřej TUNYS -
Vliv hmyzích komponent v krmivu ryb na produkci, zdraví a kvalitu ryb.
Markéta HLÁVKOVÁ -
Kinetic behavior of the NAD(P)H:Quinone oxidoreductase WrbA from Escherichia coli.
Iryna KISHKO -
Vliv přírodních aditiv na prodloužení skladovatelnosti chlazených paštik z kapra obecného (Cyprinus carpio)
Ondřej TUNYS -
Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
Michal KUBÍK -
Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio)
Tomáš ZAJÍC -
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
Nima HEMATYAR
Názov
Vložil
Vložené
Práva