Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby – Bc. Pavla UHLÍŘOVÁ
Bc. Pavla UHLÍŘOVÁ
Master's thesis
Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
Vegetable in nutrition and possibilities of consumption increas
Abstract:
Diplomová práce Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část popisuje zeleninu z hlediska jejích vlastností, možnostech využití a zabývá se rovněž její spotřebou. Spotřeba zeleniny je popsána na úrovni ČR v porovnání se zahraničními údaji, zachycuje možné vlivy ovlivňující její konzumaci a současně popisuje některé existující podpůrné …moreAbstract:
The presented diploma thesis entitled "Vegetable in nutrition and possibilities of its consumption increase" takes two parts theoretical and practical. The theoretical part describes vegetables in terms of their properties, possibilities of use and also deals with their consumption. Consumption of vegetables is described at the level of the Czech Republic compared to foreign data, captures the possible …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
UHLÍŘOVÁ, Pavla. \textit{Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2017. Available from: https://theses.cz/id/b1pn1i/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
UHLÍŘOVÁ, Pavla. Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / field:
Secondary School Teaching / PSYCHn-VKZn-SZn/Ps-V
Theses on a related topic
-
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
Vlastimil Ducký -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Domácí zelenina: obsah esenciálních a toxických prvků
Monika Vychytilová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Ovoce a zelenina v českých obchodech pod vlivem globalizace
Daniel Žák -
Konzumácia ovocia a zeleniny u detí a ich preferencie
Silvia Boďová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights