Analysis of vegetable quality in aquaponic production system – Bc. Petr Botek
Bc. Petr Botek
Master's thesis
Analysis of vegetable quality in aquaponic production system
Analysis of vegetable quality in aquaponic production system
Abstract:
Cílem práce bylo sledovat aquaponickou produkci salátu a na základě pravidelného měření parametrů vody a rostlin vyhodnotit změny a jejich vliv na konečný produkt. Během dvou experimentů byl zkoumán účinek intenzity oranžového světla (1 a 8 % z celkové FAR). Každý z pokusů zkoumal červený a zelený komerční kultivar hlávkového salátu z hlediska morfologických a fyziologických vlastností a jejich korelace …moreAbstract:
Aim of this study was to closely observe the aquaponic production of lettuce and based on regular measurements of water and plant parameters evaluate these changes and their effect on final product. During two subsequent experiments, effect of orange light intensity (1 and 8 % of total PAR) was examined. Each treatment examined red and green commercial lettuce cultivar in terms of morphological and …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Robert Pokluda, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / International Master of Horticulture Science
Theses on a related topic
-
A cytokinin potion in plant lives: almost as miraculous as light
Alexandra Husičková