Bc. Petr Botek

Diplomová práce

Analysis of vegetable quality in aquaponic production system

Analysis of vegetable quality in aquaponic production system
Anotace:
Cílem práce bylo sledovat aquaponickou produkci salátu a na základě pravidelného měření parametrů vody a rostlin vyhodnotit změny a jejich vliv na konečný produkt. Během dvou experimentů byl zkoumán účinek intenzity oranžového světla (1 a 8 % z celkové FAR). Každý z pokusů zkoumal červený a zelený komerční kultivar hlávkového salátu z hlediska morfologických a fyziologických vlastností a jejich korelace …více
Abstract:
Aim of this study was to closely observe the aquaponic production of lettuce and based on regular measurements of water and plant parameters evaluate these changes and their effect on final product. During two subsequent experiments, effect of orange light intensity (1 and 8 % of total PAR) was examined. Each treatment examined red and green commercial lettuce cultivar in terms of morphological and …více
 

Klíčová slova

salát světlo aquaponie
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Robert Pokluda, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Horticultural Engineering / International Master of Horticulture Science

Práce na příbuzné téma