Řízení investičního projektu masozpracujícího závodu – Ing. Radka Holasová
Ing. Radka Holasová
Bakalářská práce
Řízení investičního projektu masozpracujícího závodu
Management of the investment project of the meat company
Anotace:
Práce se zabývá analýzou a hodnocením investičního projektu výstavby nové bourárny, balení a expedice masa ve společnosti Masokombinát Jičín spol. s r.o. V teoretické části je popsán postup projektování a procesy řízení projektu. Dále jsou vymezeny způsoby financování investičních projektů. V neposlední řádě je seznámeno s metodami hodnocení efektivnosti investičních projektů a finanční analýzou. V …víceAbstract:
Thesis deals with the analysis and evaluation of the investment project building new cutting plant and meat expedition in the company Masokombinát Jičín spol. s r.o. In the theoretical part project procedure and management of the project are presented. Then the possibilities of investment project financing are described. In the addition, methods of the investment project evaluation and financial analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2010
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Duspiva, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Holasová, Radka. Řízení investičního projektu masozpracujícího závodu. Pardubice, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správníUniverzita Pardubice
Fakulta ekonomicko-správníBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management podniku: Management malých a středních podniků
Práce na příbuzné téma
-
Konzumerismus versus potravinářský průmysl České republiky
Daniel Kačírek -
Úroveň štíhlosti a potravinářský průmysl
Lukáš Kapička -
Způsoby chlazení a jejich aplikace v potravinářském průmyslu
Nikola Ješinová -
Způsoby filtrace a její použití v potravinářském průmyslu
Michaela Malá -
Využití odpadních kvasnic jako aditiva pro potravinářský a krmivářský průmysl
Jiří Bahenský -
Způsoby sušení a jejich aplikace v potravinářském průmyslu
Jan Velebil -
Fyzikální a chemické způsoby snižování obsahu alkaloidů v máku
Jan Sadílek -
Způsoby a možnosti využití druhu Scorzonera hispanica L.
Pavel Bláha