Antonina Zaluzhna

Bakalářská práce

Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.

Tasting sheets for sensory analysis of wine.
Anotace:
Bakalářská práce degustační tabulky pro senzorickou analýzu vína globálně lze rozdělit do dvou hlavních bloků. První poskytuje popis pojmů jako je smyslová analýza, ochutnávka/degustace a popisuje historii a budoucnost smyslové analýzy. Druhá část této práce popisuje a odhaluje použití degustačních tabulek, kategorie, které jsou hodnoceny ve většině ratingové systémy - vzhled, vůně, chuť a celkový …více
Abstract:
My bachelor's thesis about the tasting sheets for sensory analysis of wine can be divided into two main blocks. The first provides a description of concepts such as sensory analysis and tasting and describes the history and future of sensory analysis. The second part of my work describes and reveals the use of tasting sheets, categories that are rated in most tastings - color, smell, taste and overall …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radek Sotolář, Ph.D.
  • Oponent: Ivo Soural, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta