Bc. Spillerová Spillerová

Bakalářská práce

The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now

The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Anotace:
SPILLEROVÁ, Nikol. Česká kuchyně a stravovací návyky z nutričního hlediska v období socialismu versus v současnosti. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o v Praze. Praha: 2022. 75 stran. Cílem této bakalářské práce je provést srovnávací analýzu kuchyně a stravovacích návyků v Česku z nutričního hlediska v období socialismu versus v současnosti s cílem zjistit, ve kterém období …více
Abstract:
SPILLEROVÁ, Nikol. The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now. [Bachelor dissertation] Institute of Hospitality Management and Economics Ltd. in Prague. Prague: 2022. 75 pages. The aim of this thesis is to do a comparative analysis of the cuisine and eating habits in Czechia from the nutritional point of view in socialism versus in the present …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/y4t6b/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
  • Oponent: Ing. Lada Petránková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma