The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now – Bc. Spillerová Spillerová
Bc. Spillerová Spillerová
Bachelor's thesis
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Anotácia:
SPILLEROVÁ, Nikol. Česká kuchyně a stravovací návyky z nutričního hlediska v období socialismu versus v současnosti. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o v Praze. Praha: 2022. 75 stran. Cílem této bakalářské práce je provést srovnávací analýzu kuchyně a stravovacích návyků v Česku z nutričního hlediska v období socialismu versus v současnosti s cílem zjistit, ve kterém období …viacAbstract:
SPILLEROVÁ, Nikol. The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now. [Bachelor dissertation] Institute of Hospitality Management and Economics Ltd. in Prague. Prague: 2022. 75 pages. The aim of this thesis is to do a comparative analysis of the cuisine and eating habits in Czechia from the nutritional point of view in socialism versus in the present …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/y4t6b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
- Vedúci: Ing. Darina Svobodová
- Oponent: Ing. Lada Petránková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SPILLEROVÁ, Spillerová. \textit{The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/b3vqqm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Plant-based diet, its health benefits in human nutrition and advantages in agricultural sustainability
Kateřina Schreiberová -
Nordic diet nejen pro inspiraci
Eliška Lagová