Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin – Bc. Tereza Vedrová
Bc. Tereza Vedrová
Diplomová práce
Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin
Fate of mycotoxins during thermal food processing
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VEDROVÁ, Tereza. \textit{Osud mykotoxinů v průběhu tepelného zpracování potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/b3xh14/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.