Hodnocení vybraných parametrů kvality hroznů révy vinné (Vitis vinifera L.) – Bc. Marie Kozáková
Bc. Marie Kozáková
Master's thesis
Hodnocení vybraných parametrů kvality hroznů révy vinné (Vitis vinifera L.)
Evaluation of selected parameters of quality of grapes (Vitis vinifera L.)
Anotácia:
Réva vinná je liánovitá rostlina pěstovaná lidmi již po tisíce let. Jejím hlavním využitím je výroba vína, dalším přímý konzum čerstvých hroznů a výroba rozinek. Kvalita výsledných produktů závisí na kvalitě hroznů samotných, která se nejčastěji vyjadřuje v množství cukrů a kyselin v nich obsažených. Kvalitu hroznů ovlivňuje řada faktorů, jako klimatické a půdní podmínky, růst kořenového systému, velikost …viacAbstract:
Grape vine is a liana which has been grown by people for thousands of years. Its primary use is in wine production other uses include the direct consumption of fresh grapes and raisin production. The product quality depends on the quality of the grapes themselves which is usually expressed in the amount of sugars and acids contained therein. The quality of grapes is affected by many factors such as …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOZÁKOVÁ, Marie. \textit{Hodnocení vybraných parametrů kvality hroznů révy vinné (Vitis vinifera L.)}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/b4cyxc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Nutrition and Foodstuffs / Nutrition and Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva