Spotřebitelské vnímání značek rostlinných alternativ masa – Kateřina Kunová
Kateřina Kunová
Bachelor's thesis
Spotřebitelské vnímání značek rostlinných alternativ masa
Consumer perception of plant-based meat alternative brands
Anotácia:
V dnešní době stále přibývá lidí, kteří se uchylují k alternativním stylům stravování. Jedním z nich je vegetariánství. Čím více přibývá vegetariánů, tím více se zvětšuje nabídka rostlinných alternativ masa. Cílem této práce je zhodnotit vztah českých spotřebitelů k těmto alternativám a značkám, pod kterými se nabízejí. Práce se v teoretické části zabývá základními pojmy jako vegetarián, vegan nebo …viacAbstract:
Nowadays, more and more people are turning to alternative styles of eating. One of them is vegetarianism. As more and more people become vegetarian, the range of plant-based meat alternatives is increasing. This paper aims to assess the attitude of Czech consumers towards these alternatives and the brands under which they are offered. The theoretical part of the thesis deals with basic concepts such …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 12. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/88163
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2023
- Vedúci: Vít Hinčica
- Oponent: Iveta Černá
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/88163
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Spotřebitelské chování na trhu s mlékem a jeho rostlinnými alternativami
Eliška Zemanová -
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na ekologické zemědělství a tvorbu krajiny
Andrea Nováková -
Dovoz, vývoz a spotřeba zeleniny v ČR a perspektiva tuzemské produkce zelenin v měnícím se klimatu.
Adéla Kališová -
Geografie alternativních potravinových sítí se zaměřením na zemědělskou produkci a distribuci potravin na příkladu Ústeckého kraje
Tereza LAŠTOVKOVÁ -
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
Karolína Stolínová -
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
Karolína Stolínová -
Valuation of Beyond Meat
Tibor Kysucký -
Antioxidants in vegetarian and non-vegetarian diets
Gizem Candir