Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu – Bc. Denis Mizler
Bc. Denis Mizler
Diplomová práce
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Traditional Dishes and their Situating in the Conditions of the Selected Region
Anotace:
Diplomová práce se zabývá tématem tradičních pokrmů a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu. Primárním cílem práce je identifikace tradičních pokrmů Plzeňska, včetně kulturních, přírodních a dalších podmínek podílejících se na vzniku a formování těchto pokrmů. Sekundárním cílem je identifikace postojů a chování veřejnosti k tradičním pokrmům ve zkoumané oblasti. Pojednává o tom, co by se mohlo …víceAbstract:
The dissertation deals with the topic of traditional dishes and their situating in the conditions of the selected region. The primary goal of the paper is the identification of the traditional dishes of Pilsen region including cultural, natural and other conditions participating in the origin and formation of these dishes. The secondary goal regards the identification of the attitudes and approaches …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/uiknt/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2021
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIZLER, Denis. \textit{Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/b5qbag/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
Lenka Zagrapanová -
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
Lucie Beranová -
Revitalizácia pokrmu trdelník v Českej republike
Peter Valach -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
Klára Ouředníková -
Konzumace psího masa v Číně: tradice nebo konstrukt?
Lucie Šopfová -
Konzumace čaje v České republice
David Kaláb -
Tradice hodů v Regionu Za Moravú z hlediska konzumace alkoholu
Lucie SLOVENČÍKOVÁ -
Současné velikonoční tradice na Plzeňsku
Kristýna SUCHÁ