Bc. Denis Mizler

Master's thesis

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu

Traditional Dishes and their Situating in the Conditions of the Selected Region
Abstract:
Diplomová práce se zabývá tématem tradičních pokrmů a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu. Primárním cílem práce je identifikace tradičních pokrmů Plzeňska, včetně kulturních, přírodních a dalších podmínek podílejících se na vzniku a formování těchto pokrmů. Sekundárním cílem je identifikace postojů a chování veřejnosti k tradičním pokrmům ve zkoumané oblasti. Pojednává o tom, co by se mohlo …more
Abstract:
The dissertation deals with the topic of traditional dishes and their situating in the conditions of the selected region. The primary goal of the paper is the identification of the traditional dishes of Pilsen region including cultural, natural and other conditions participating in the origin and formation of these dishes. The secondary goal regards the identification of the attitudes and approaches …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2021
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management