Bc. Denis Mizler

Diplomová práce

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu

Traditional Dishes and their Situating in the Conditions of the Selected Region
Anotace:
Diplomová práce se zabývá tématem tradičních pokrmů a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu. Primárním cílem práce je identifikace tradičních pokrmů Plzeňska, včetně kulturních, přírodních a dalších podmínek podílejících se na vzniku a formování těchto pokrmů. Sekundárním cílem je identifikace postojů a chování veřejnosti k tradičním pokrmům ve zkoumané oblasti. Pojednává o tom, co by se mohlo …více
Abstract:
The dissertation deals with the topic of traditional dishes and their situating in the conditions of the selected region. The primary goal of the paper is the identification of the traditional dishes of Pilsen region including cultural, natural and other conditions participating in the origin and formation of these dishes. The secondary goal regards the identification of the attitudes and approaches …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/uiknt/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2021
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství