Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky. – Ing. Anna HEPPEROVÁ
Ing. Anna HEPPEROVÁ
Master's thesis
Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky.
Monitoring of oxidation of cooking fats coated with edible polymer.
Abstract:
Diplomová práce se v teoretické části zaměřuje na tuky, jako složku potravin a obaly pou-žívané v potravinářském průmyslů. Více pozornosti je věnováno novinkám a trendům v obalovém průmyslu a také biodegradabilním obalům a jedlým povlakům na potraviny. V experimentální části diplomové práce se sledovala oxidace pokrmového tuku (másla) ošetřeného jedlými polymerními povlaky ze škrobo-proteinového hydrolysátu …moreAbstract:
Theoretical part of thesis focuses on fats as food ingredients and packaging used in food industry. More attention is paid to news and trends in the packaging industry and also bio-degradable packaging and edible coatings on food. In experimental part of the thesis oxida-tion of cooking fat (butter) protected with edible polymer coatings based on starch-protein hydrolysate of amaranth flour (dry matter …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2009
Identifier:
10731
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2009
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HEPPEROVÁ, Anna. \textit{Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2009. Available from: https://theses.cz/id/b6c3np/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HEPPEROVÁ, Anna. Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky.. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 30. 04. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Materials Technology / Technology and Management
Theses on a related topic
-
Bariérové vlastnosti kolagenního hydrolysátu v kosmetických přípravcích
Alexandra Vičanová -
Stanovení vybraných tukových čísel v jedlých tucích rostlinného původu
Iva Mazurová -
Stanovení tepelné degradace vybraných jedlých olejů pomocí luminiscenční spektroskopie
Jana Janáčová -
Kvalita jedlých olejů obohacených extrakty aromatických rostlin
Irena MACHÁČKOVÁ -
Vliv ochranných povlaků z přírodních polymerů na kvalitativní parametry pokrmových tuků
Jan FENYK