Ing. Anna HEPPEROVÁ

Master's thesis

Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky.

Monitoring of oxidation of cooking fats coated with edible polymer.
Abstract:
Diplomová práce se v teoretické části zaměřuje na tuky, jako složku potravin a obaly pou-žívané v potravinářském průmyslů. Více pozornosti je věnováno novinkám a trendům v obalovém průmyslu a také biodegradabilním obalům a jedlým povlakům na potraviny. V experimentální části diplomové práce se sledovala oxidace pokrmového tuku (másla) ošetřeného jedlými polymerními povlaky ze škrobo-proteinového hydrolysátu …more
Abstract:
Theoretical part of thesis focuses on fats as food ingredients and packaging used in food industry. More attention is paid to news and trends in the packaging industry and also bio-degradable packaging and edible coatings on food. In experimental part of the thesis oxida-tion of cooking fat (butter) protected with edible polymer coatings based on starch-protein hydrolysate of amaranth flour (dry matter …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2009
Identifier: 10731

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HEPPEROVÁ, Anna. Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky.. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 30. 04. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Materials Technology / Technology and Management