Mgr. Libor Marčík

Bakalářská práce

Vepřové maso – učební text pro obor kuchař

Pork meat the textbook for the field of study - the cook
Anotace:
ÚVOD Pracuji jako učitel odborného výcviku v oboru kuchař a mezi témata, které se prolínají všemi třemi ročníky studia, patří příprava jídel z masa a masných výrobků. Jelikož jsme národ bohatý co do historie přípravou různých masových hodů, slavností a domácích zabíjaček pokládám za důležité, aby se i žáci blíže seznámili s touto jistě zajímavou tématikou. Jelikož po nástupu do pracovního procesu budou …více
Abstract:
INTRODUCTION I work as a vocational training teacher in the branch of cooks. There are a lot of topics which are parts of training during all three years. There is also preparation of meat and meat products. We are the nation which is rich in history of preparation various meat fests, traditional holiday and home pig sticking. Because of I think that it is very important for students to get to know …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 5. 2010
  • Vedoucí: doc. Ing. Oldřich Kilián, CSc.
  • Oponent: PaedDr. Ervin Štěpánek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta