Bc. Irena JEŘÁBKOVÁ, DiS.

Master's thesis

Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou

Alimentary food contamination - salmonella intoxication
Anotácia:
Práce je zaměřena na alimentární nákazy ? rod Salmonella, jejich rozdělení, klinický průběh, možnosti izolace a identifikace z biologického materiálu, preventivní opatření a obecné zásady hygieny v potravinářských provozech a domácnostech. Dále je zde kazuistika nemocných pacientů a dietní opatření.
Abstract:
The work is focused on food-borne disease - genus Salmonella, their classification, clinical course, the possibility of isolation and identification of biological material, preventive me-asures and general principles of hygiene in food processing plants and homes. Furthermore, there is a case study patients and dietary measures.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2011
Identifikátor: 21417

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Marián Lehocký, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JEŘÁBKOVÁ, Irena. Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.