Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou – Bc. Irena JEŘÁBKOVÁ, DiS.
Bc. Irena JEŘÁBKOVÁ, DiS.
Master's thesis
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Alimentary food contamination - salmonella intoxication
Anotácia:
Práce je zaměřena na alimentární nákazy ? rod Salmonella, jejich rozdělení, klinický průběh, možnosti izolace a identifikace z biologického materiálu, preventivní opatření a obecné zásady hygieny v potravinářských provozech a domácnostech. Dále je zde kazuistika nemocných pacientů a dietní opatření.Abstract:
The work is focused on food-borne disease - genus Salmonella, their classification, clinical course, the possibility of isolation and identification of biological material, preventive me-asures and general principles of hygiene in food processing plants and homes. Furthermore, there is a case study patients and dietary measures.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2011
Identifikátor:
21417
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Marián Lehocký, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JEŘÁBKOVÁ, Irena. Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.