Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou – Bc. Irena JEŘÁBKOVÁ, DiS.
Bc. Irena JEŘÁBKOVÁ, DiS.
Master's thesis
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Alimentary food contamination - salmonella intoxication
Abstract:
Práce je zaměřena na alimentární nákazy ? rod Salmonella, jejich rozdělení, klinický průběh, možnosti izolace a identifikace z biologického materiálu, preventivní opatření a obecné zásady hygieny v potravinářských provozech a domácnostech. Dále je zde kazuistika nemocných pacientů a dietní opatření.Abstract:
The work is focused on food-borne disease - genus Salmonella, their classification, clinical course, the possibility of isolation and identification of biological material, preventive me-asures and general principles of hygiene in food processing plants and homes. Furthermore, there is a case study patients and dietary measures.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2011
Identifier:
21417
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
JEŘÁBKOVÁ, Irena. Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.