Advanced food preservation techniques in developing countries – Ngone Mbow
Ngone Mbow
Bakalářská práce
Advanced food preservation techniques in developing countries
Abstract:
Developing countries are known to use traditional food preservation methods (drying, salting, smoking, fermentation…). The aim of the thesis will be the evaluate possibilities and use of the application of modern food preservation methods (high-pressure processing, ultrasound, radiation...) in developing countries.
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Klára Urbanová, Ph.D.
- Oponent: Markéta Houdková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
International Cooperation in Agricultural and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Conservation Methods of Food in South America
Linda Jarošová -
Food Security in Developing Countries: Household Livelihood Strategies in Indonesia: Food Security Analysis at Micro Level, North Sumatra
Libuše Valešová -
Food Security and Obesity in Developing Countries: A case study on India
Vishrant Mukeshbhai Dasadia -
Food Security and Obesity in developing countries
Martina Ďuranová -
Food availability in developing countries - new challenge for local producers or new export space for the EU exporters?
Jiří Vlach -
Factors Influencing Women Empowerment in Agriculture in Developing Countries
Abai Enefiok Ekenson -
Biogas in developing countries and the SDGs: Comparative cross-fuel analysis for biogas and other cooking sources in Central Ghana
Fiifi Aggrey-Sey -
Food problem of the developing countries
Šárka Grófová
Název
Vložil
Vloženo
Práva