Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie – Bc. Barbora Karásková
Bc. Barbora Karásková
Diplomová práce
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
Food labeling in terms of the Czech Republic and the European Union food law
Anotace:
Diplomová práce je věnována legislativním náležitostem zabývajícím se problematikou označování potravin. Teoretická část práce byla zaměřena na vybranou legislativu pro označování potravin. Pozornost byla věnována především konkrétním povinným údajům při uvádění potravin na český trh. Praktická část práce byla zaměřena na vyhodnocení nejčastějších chyb v označování potravin. Výsledky vlastního šetření …víceAbstract:
The diploma thesis is devoted to legislative opportunities dealing with the issue of food labeling. The theoretical part of the work was focused on selected legislation for food labeling. Attention was mainly paid to specific mandatory data when placing food on the Czech market. The practical part of the work was focused on the evaluation involving the most common errors in the food labeling. The results …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KARÁSKOVÁ, Barbora. \textit{Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/bd1vu1/.
Jak správně citovat práci
Karásková, Barbora. Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Právní požadavky na označování potravin
Martin Urbášek -
Vliv obalů a etiket bezlepkových potravin na chování spotřebitele
Tomáš Havlík