Bc. Barbora Karásková

Master's thesis

Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie

Food labeling in terms of the Czech Republic and the European Union food law
Abstract:
Diplomová práce je věnována legislativním náležitostem zabývajícím se problematikou označování potravin. Teoretická část práce byla zaměřena na vybranou legislativu pro označování potravin. Pozornost byla věnována především konkrétním povinným údajům při uvádění potravin na český trh. Praktická část práce byla zaměřena na vyhodnocení nejčastějších chyb v označování potravin. Výsledky vlastního šetření …more
Abstract:
The diploma thesis is devoted to legislative opportunities dealing with the issue of food labeling. The theoretical part of the work was focused on selected legislation for food labeling. Attention was mainly paid to specific mandatory data when placing food on the Czech market. The practical part of the work was focused on the evaluation involving the most common errors in the food labeling. The results …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Zuzana Míšková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Karásková, Barbora. Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology

Theses on a related topic