Bc. Barbora Karásková

Diplomová práce

Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie

Food labeling in terms of the Czech Republic and the European Union food law
Anotace:
Diplomová práce je věnována legislativním náležitostem zabývajícím se problematikou označování potravin. Teoretická část práce byla zaměřena na vybranou legislativu pro označování potravin. Pozornost byla věnována především konkrétním povinným údajům při uvádění potravin na český trh. Praktická část práce byla zaměřena na vyhodnocení nejčastějších chyb v označování potravin. Výsledky vlastního šetření …více
Abstract:
The diploma thesis is devoted to legislative opportunities dealing with the issue of food labeling. The theoretical part of the work was focused on selected legislation for food labeling. Attention was mainly paid to specific mandatory data when placing food on the Czech market. The practical part of the work was focused on the evaluation involving the most common errors in the food labeling. The results …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Míšková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Karásková, Barbora. Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin