Katrin Blachová

Master's thesis

Optimalizační model výroby v potravinářském průmyslu

Optimization model of production in food industry
Abstract:
Diplomová práce se zabývá plánováním a rozvrhováním výroby v potravinářského průmyslu. Teoretická část se zabývá formulací a strukturou rozvrhovacích úloh a detailněji rozebírá úlohu flow shop, pro kterou je vytvořena reálná aplikace pro nejmenovanou firmu. Dále také stručně popisuje technologické specifikace výroby, jež jsou stěžejní pro praktickou část. Praktická část se zabývá formulací matematického …more
Abstract:
The thesis deals with planning and scheduling of production in the food industry. The theoretical part is concerned with the formulation and structure of the task scheduling and analyses the flow shop in the detail, for which a real application for an unnamed company has been created. It also briefly describes the technical specifications of production, which are crucial for the practical part. The …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 1. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 9. 2016
  • Supervisor: Jan Pelikán
  • Reader: Jan Fábry

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/52677