Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb – Bc. Zuzana Bytešníková
Bc. Zuzana Bytešníková
Master's thesis
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
Physical properties influencing quality of fish and fish products
Anotácia:
Tato práce se zabývá fyzikálními vlastnosti rybího masa a rybích výrobků. U rybího masa bývá textura považována za jeden z nejvíce vnímaných znaků. Na texturní vlastnosti rybího masa má zásadní vliv chemické složení rybího masa a struktura rybího masa. Při výrobě produktů z rybího masa dochází ke změnám v texturních vlastnostech působením nízkých teplot během mrazírenského skladování a vysokých teplot …viacAbstract:
This thesis is based on physical properties of fish meat and fish products. Texture of fish meat is considered as one of the most perceived character. Major influence on the textural properties of fish meat has chemical composition of fish meat and fish meat structure. Fish products are changed during production by influence of low temperature during frozen storage and influence of high temperature …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Práce na příbuzné téma
-
Immunocompetence and parasitism in hybrids of cyprinoid fish
Vadym Krasnovyd -
Pavel Jakub Ryba a The Fish Men v proměnách jazzrocku
Tereza Macková -
Spatiotemporal distribution and shoaling behaviour of fish (Časoprostorová distribuce a hejnové chování ryb)
Zuzana SAJDLOVÁ -
Fish biometric using machine vision
Dinara BEKKOZHAYEVA
Názov
Vložil
Vložené
Práva