Bc. Zuzana Bytešníková

Diplomová práce

Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb

Physical properties influencing quality of fish and fish products
Anotace:
Tato práce se zabývá fyzikálními vlastnosti rybího masa a rybích výrobků. U rybího masa bývá textura považována za jeden z nejvíce vnímaných znaků. Na texturní vlastnosti rybího masa má zásadní vliv chemické složení rybího masa a struktura rybího masa. Při výrobě produktů z rybího masa dochází ke změnám v texturních vlastnostech působením nízkých teplot během mrazírenského skladování a vysokých teplot …více
Abstract:
This thesis is based on physical properties of fish meat and fish products. Texture of fish meat is considered as one of the most perceived character. Major influence on the textural properties of fish meat has chemical composition of fish meat and fish meat structure. Fish products are changed during production by influence of low temperature during frozen storage and influence of high temperature …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses bdyu5n bdyu5n/2
2. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
2. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.