Komparace značkových restaurací českých pivovarů – Bc. Ondřej Hrabě
Bc. Ondřej Hrabě
Bachelor's thesis
Komparace značkových restaurací českých pivovarů
Comparison of czech brand brewery restaurants
Abstract:
Tato bakalářská práce porovnává restaurační řetězce českých pivovarů, které se rozšiřují na základě franchisingu. Jedná se o restaurační řetězce Potrefená husa, Pilsner Urquell Original Restaurant a Bernard Pub. Z každého konceptu byla vybrána jedna restaurace jako reprezentativní příklad k účelům porovnání. Jsou to restaurace Potrefená husa v Hybernské ulici, PUOR V Kolkovně a Bernard Pub v Jeseniově …moreAbstract:
This thesis compares restaurant chains of Czech breweries, which are expanding on the base of franchising. The given restaurant chains are Potrefená husa, Pilsner Urquell Original Restaurant and Bernard Pub. In each concept, one restaurant was selected as a representative example for the purposes of comparison. These are the restaurants Potrefená husa in Hybernská street, PUOR V Kolkovně and Bernard …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13042/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Porovnání restauračních sítí společností Pilsner Urquell a Staropramen
Filip Trousil -
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Corporate identity of Prezzo Restaurant Chain
Lenka ŠUSTROVÁ -
Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí
Miley Badalova -
Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí
Samira Aghabayova -
Analýza kvality služeb v restauračním řetězci
Kateřina Kyselá -
Věrnostní programy ve vybraných restauračních řetězcích
Karolína Kobrle -
Mystery Shopping ve vybrané pražské restauraci
Mario Zajíček