Vliv chmelových složek na stabilitu pěny studeně chmelených piv – Mgr. Tereza Jarošová
Mgr. Tereza Jarošová
Bakalářská práce
Vliv chmelových složek na stabilitu pěny studeně chmelených piv
Impact of hop components on foam stability of dry-hopped beers
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JAROŠOVÁ, Tereza. \textit{Vliv chmelových složek na stabilitu pěny studeně chmelených piv}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/bexbgq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.