Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva – Petra Machalová
Petra Machalová
Bachelor's thesis
Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
The Impact of Yeast Strain Selection on the Sensory Properties of Beer
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá pivovarskými kvasinkami a jejich vlivem na senzorické vlastnosti piva.Abstract:
This thesis deals with brewer's yeast and its influence on the sensory properties of beer.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2016
Accessible from:: 4. 5. 2016
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Machalová, Petra. Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Společenstva metanogenních mikroorganizmů ve vybraných ekosystémech
Nikola Hanišáková -
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
Eva Rejchrtová -
Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech
Simona LIŠKOVÁ -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
Martin Buchta -
Organoleptická stabilita piva
Adéla BALGOVÁ -
Technologické stresy pivovarských kvasinek
Ondřej Souček -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij