Petra Machalová

Bachelor's thesis

Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva

The Impact of Yeast Strain Selection on the Sensory Properties of Beer
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá pivovarskými kvasinkami a jejich vlivem na senzorické vlastnosti piva.
Abstract:
This thesis deals with brewer's yeast and its influence on the sensory properties of beer.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2016
Accessible from:: 4. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Eva Lorencová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Machalová, Petra. Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe