Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích – Bc. Michal BAVLOVIČ
Bc. Michal BAVLOVIČ
Master's thesis
Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích
Aspect of food choice for students of the Faculty od Education at the University of South Bohemia in Czech Budweis
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá tématem Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích. Cílem práce bylo zmapovat aspekty ovlivňující výběr potravin u studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Cílem bylo porovnat, zda cena potravin přímo úměrně souvisí s jejich kvalitou. Zjistit které aspekty při výběru potravin studenti preferují. Zmapovat rozdíly při výběru …viacAbstract:
Theme of diploma thesis is Aspects of choosing food by students of Faculty of Education of University of South Bohemia in České Budějovice. Aim of thesis is to discover aspects which influence choosing food by students of Faculty of education of University of South Bohemia in České Budějovice. Aim is to compare wether price is directly proportional to quality. Discover which aspects of choosing food …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 1. 2016
Zverejniť od: 4. 1. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: MUDr. Ing. Bc. Markéta KASTNEROVÁ, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BAVLOVIČ, Michal. \textit{Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Education. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/bg5t9z/.
Jak správně citovat práci
BAVLOVIČ, Michal. Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.1.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 1. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / odbor:
Education / Education concerning to Health Education
Práce na příbuzné téma
-
Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin
Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ -
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Karolína Kučerová -
Psychologické aspekty výživy
Nikol MARKOVÁ -
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Zásady zdravé výživy jako součást prevence obezity u žáků 1. stupně ZŠ ve školní družině
Marcela Joslová -
Znalosti žáka 1.stupně ZŠ o zásadách zdravé výživy.
Andrea Urbanová -
Stav informovanosti o zásadách zdravé výživy v populaci a jejich reálné uplatnění ve stravování
Jan Vlasák -
Edukační hry zaměřené na podporu zdravé výživy u dětí předškolního věku
Martina Mahdalová
Názov
Vložil
Vložené
Práva