Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur – Markéta Mikešová
Markéta Mikešová
Bachelor's thesis
Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
Influence of selected parameters on the course of fermentation of model systems using symbiotic cultures
Abstract:
V dnešní době se spotřebitelé stále více zabývají a hledají různé produkty, které by podpořily jejich zdravotní kondici a imunitu. Kombucha se stává stále více oblíbenou, hlavně mezi mladými lidmi. Do popředí se dostává i vodní kefír s cílem nahradit mléčné výrobky pro lidi, kteří trpí alergií na mléčnou bílkovinu nebo intolerancí na laktózu. První část bakalářské práce obsahuje teoretické informace …moreAbstract:
Nowadays, cosnumers are dealing with their health more and more and also are looking for different foodstuff to support their health and immunity. Kombucha is becoming more and more popular, especially among young people. Moreover, water kefir is also coming to the fore with the aim of replacing dairy products for people who are lactose intolerant or allergic to milk proteins. The first part of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MIKEŠOVÁ, Markéta. \textit{Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/bgb801/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Mikešová, Markéta. Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.