Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur – Markéta Mikešová
Markéta Mikešová
Bachelor's thesis
Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
Influence of selected parameters on the course of fermentation of model systems using symbiotic cultures
Anotácia:
V dnešní době se spotřebitelé stále více zabývají a hledají různé produkty, které by podpořily jejich zdravotní kondici a imunitu. Kombucha se stává stále více oblíbenou, hlavně mezi mladými lidmi. Do popředí se dostává i vodní kefír s cílem nahradit mléčné výrobky pro lidi, kteří trpí alergií na mléčnou bílkovinu nebo intolerancí na laktózu. První část bakalářské práce obsahuje teoretické informace …viacAbstract:
Nowadays, cosnumers are dealing with their health more and more and also are looking for different foodstuff to support their health and immunity. Kombucha is becoming more and more popular, especially among young people. Moreover, water kefir is also coming to the fore with the aim of replacing dairy products for people who are lactose intolerant or allergic to milk proteins. The first part of the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIKEŠOVÁ, Markéta. \textit{Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bgb801/.
Jak správně citovat práci
Mikešová, Markéta. Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Food Technology and Assessment / Food Technology