Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze – Karolína Štajnerová
Karolína Štajnerová
Bakalářská práce
Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze
Argentinian Gastronomy in Relation to Supply and Demand in Prague
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat nabídku a poptávku po argentinské gastronomii v Praze a zhodnotit jejich vzájemný vztah. Teoretická část práce se zabývá základními pojmy a jejich definicemi, které tvoří východiska pro část praktickou. První kapitola vysvětluje význam cestovního ruchu, stravovacích služeb a gastronomie. Druhá kapitola je věnována samotné argentinské gastronomii, typickým …víceAbstract:
The main focus of this bachelor´s thesis is to analyse the Argentinian gastronomy supply and demand in Prague, and to evaluate their mutual relationship. The theoretical part deals with basic terms and their definitions that provide a background for the practical part. The first chapter explains the importance of tourism, food-beverage services and gastronomy. The second chapter is devoted to the Argentinian …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/69455
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2017
- Vedoucí: Markéta Kalábová
- Oponent: Josef Abrhám
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/69455
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.