Karolína Štajnerová

Bakalářská práce

Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze

Argentinian Gastronomy in Relation to Supply and Demand in Prague
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat nabídku a poptávku po argentinské gastronomii v Praze a zhodnotit jejich vzájemný vztah. Teoretická část práce se zabývá základními pojmy a jejich definicemi, které tvoří východiska pro část praktickou. První kapitola vysvětluje význam cestovního ruchu, stravovacích služeb a gastronomie. Druhá kapitola je věnována samotné argentinské gastronomii, typickým …více
Abstract:
The main focus of this bachelor´s thesis is to analyse the Argentinian gastronomy supply and demand in Prague, and to evaluate their mutual relationship. The theoretical part deals with basic terms and their definitions that provide a background for the practical part. The first chapter explains the importance of tourism, food-beverage services and gastronomy. The second chapter is devoted to the Argentinian …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2017
  • Vedoucí: Markéta Kalábová
  • Oponent: Josef Abrhám

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/69455

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.