Tereza Smužová

Bakalářská práce

Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží

Clients' satisfaction with the restaurant's offer Pod Věží
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zjišťováním spokojenosti klientů s nabídkou vybrané restaurace. Cílem práce je návrh změn stávající nabídky restaurace Pod Věží v Českém Těšíně na základě spokojenosti zákazníků. Teoretická část je zaměřena na spokojenost zákazníků a nabídku služeb restaurace. Praktická část zahrnuje specifikaci restaurace Pod Věží. Dále je tato část věnovaná dotazníkovému šetření mezi klienty …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with finding out clients‘ satisfaction with an offer of a selected restaurant. The goal of the thesis is a suggestion to change the current offer of Pod Věží restaurant in Český Těšín based on the clients´ satisfaction. The theoretical part is focused on clients´ satisfaction and service offer of the restaurant. The practical part includes Pod Věží restaurant specification …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/iln8j/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Dagmar Zorková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management