Jakub Mazal
Master's thesis
Business plan: instant natural super-food
Podnikatelský plán: instantní přírodní superjídlo
Abstract:
Cílem této práce je vytvoření byznys plánu pro instantní přírodní náhradu jídla fungující na českém trhu, analýza tržního potenciálu a proveditelnosti tohoto podnikatelského záměru a vytvoření finančních projekcí. V první části diplomové práce je zmapována teorie podnikání s důrazem na současné trendy, mezi které patří canvas business model, lean canvas a lean startup. Toto je následováno popsáním …moreAbstract:
The goal of the thesis is to develop a business plan for an instant natural food replacement operating on the Czech market, analyse the potential and feasibility of this business idea and calculate the financial estimates of the business. In the first part of the thesis, theoretical background on business planning is mapped with special focus on recent developments such as canvas business model, lean …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 12. 2015
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/52482
Thesis defence
- Date of defence: 8. 9. 2016
- Supervisor: Martin Lukeš
- Reader: David Anthony Procházka
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/52482
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / International Management
Theses on a related topic
-
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business plan: "Memories" Photo Studio
Egor Abakumov -
A Business Plan for a Café
Roman Dohnal -
A Business Plan for Establishment of a Strength and Conditioning Centre
Jindřich Mašláň -
A Business Plan for a Shisha Club
Miroslav Kasl -
Tvorba business modelu zdravého bistra
Kateřina Kočicová -
A Business Plan for Healthy Food Vending Machines at Tomas Bata University in Zlín
Aneta Buzinisová -
A Business Model for a Restaurant
Daniel Šťastný