Aditivní inhibiční účinky antibiotik a přírodních látek na kvasinky rodu Candida – Ing. Zdeněk Kodeš
Ing. Zdeněk Kodeš
Disertační práce
Aditivní inhibiční účinky antibiotik a přírodních látek na kvasinky rodu Candida
The additive inhibitory effects of antibiotics and natural substances on Candida yeast
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KODEŠ, Zdeněk. \textit{Aditivní inhibiční účinky antibiotik a přírodních látek na kvasinky rodu Candida}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bii7r2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Biochemie a biotechnologie (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.