Bc. Jan Vtípil

Diplomová práce

Výroba kávovin v pardubickém regionu v meziválečném období

The Production of Coffee Substitutes in Region of Pardubice between Word Wars
Anotace:
Tato diplomová práce se snaží na příkladu pardubického regionu v meziválečném období nastínit vývoj jednoho z typických odvětví českého potravinářského průmyslu, výrobu kávových náhražek. Téma se snaží postihnout na základě studia matriálů podnikových archivů, archivů obcí, dobového tisku i odborné literatury.
Abstract:
This diploma thesis attempts on the example of Pardubice region in the time between World Wars describe typical branch of Czech food industry, production of coffee-substituted beverages. The sources to this study were company´s and regional archives, papers and literature according to the topic of coffee substitutes..
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 8. 2009
  • Vedoucí: doc. PhDr. Tomáš Jiránek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vtípil, Jan. Výroba kávovin v pardubickém regionu v meziválečném období. Pardubice, 2009. diplomová práce (Mgr.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofická

Univerzita Pardubice

Fakulta filozofická

Magisterský studijní program / obor:
Historické vědy / Kulturní dějiny

Práce na příbuzné téma