Výroba kávovin v pardubickém regionu v meziválečném období – Bc. Jan Vtípil
Bc. Jan Vtípil
Diplomová práce
Výroba kávovin v pardubickém regionu v meziválečném období
The Production of Coffee Substitutes in Region of Pardubice between Word Wars
Anotace:
Tato diplomová práce se snaží na příkladu pardubického regionu v meziválečném období nastínit vývoj jednoho z typických odvětví českého potravinářského průmyslu, výrobu kávových náhražek. Téma se snaží postihnout na základě studia matriálů podnikových archivů, archivů obcí, dobového tisku i odborné literatury.Abstract:
This diploma thesis attempts on the example of Pardubice region in the time between World Wars describe typical branch of Czech food industry, production of coffee-substituted beverages. The sources to this study were company´s and regional archives, papers and literature according to the topic of coffee substitutes..
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2009
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 8. 2009
- Vedoucí: doc. PhDr. Tomáš Jiránek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Vtípil, Jan. Výroba kávovin v pardubickém regionu v meziválečném období. Pardubice, 2009. diplomová práce (Mgr.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniverzita Pardubice
Fakulta filozofickáMagisterský studijní program / obor:
Historické vědy / Kulturní dějiny