Možnosti použití vybraných náhražek sladu a chmele při výrobě piva – Bc. Radoslav Němeček
Bc. Radoslav Němeček
Master's thesis
Možnosti použití vybraných náhražek sladu a chmele při výrobě piva
The possibillity of using subtitutes malt anh hops in the beer production
Abstract:
Cílem mojí diplomové práce bylo zjistit možnosti využití náhražek sladu a chmele při výrobě piva.V diplomové práci je popsána výroba piva, dále je v ní problematika náhražek chmele a sladu a jejich zpracování při výrobě piva. Při posuzování vhodnosti náhražek, jsem posuzoval průběh varního procesu a také senzorické vlastnosti uvařených piv.Z výsledků mojí vyplívá, že chmel a slad jsou na našem území …moreAbstract:
The aim of my thesis was to investigate the possibility of using substitutes for malt and hops in beer production.The thesis describes the production of beer, as is the issue of substitutes hops and malt processing and beer production. When assessing the suitability of the substitutes, I reviewed the progress of the brewing process and the sensory properties of beers.Accordance to my results is that …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Reader: Petr Otřísal, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
Lukáš Klazar -
Náhražky masa: faktory, které (de)motivují spotřebitele při nákupu
Markéta Drábková -
Mateřské mléko a jeho náhražky
Marie Pettíková -
Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb).
Adéla ABRMANOVÁ -
TRENDY V KONZUMACI NÁHRAŽEK MLÉKA ROSTLINNÉHO PŮVODU
Jitka Drgová -
Marketingová strategie veganských a vegetariánských náhražek živočišných produktů
Lucie Baliharová -
Kávoviny náhražka kávy nebo něco navíc ?
Jana Kubalová -
Využití tuků a jejich náhražek v masné výrobě
Sylva Bartůňková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights