Možnosti a přínosy AHR ČR v Plzeňském kraji – Ing. Adéla Kopejtková
Ing. Adéla Kopejtková
Diplomová práce
Možnosti a přínosy AHR ČR v Plzeňském kraji
Opportunities and benefits of the regional section of Association of Hotels and Restaurants in the Czech republic in the Pilsen region
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na možnosti a přínosy krajské sekce Asociace hotelů a restaurací v Plzeňském kraji.Hlavním cílem je zjistit stav aktuální situace mezi členy v krajské sekci a asociací včetně objevení potenciálních problémů. Jako nástrojů k dosažení cílů jsou využita dotazníková šetření, sběr statických dat o cestovního ruchu v Plzeňském kraji, rozhovory s členy i nečleny asociace a rozbor …víceAbstract:
TheMaster’sDissertationisfocused on theopportunities and benefitsoftheregionalsectionofAsociationofhotels and restaurants in the Czech republic in thePilsen region. Thegoaloftheworkis to determinethecurrentcondotionofthesituationbetweenitsmembers and theasociationincludingdiscoverpotentialproblems. As a tool toachieve the objectives I usedsurvey,collection of statical data of the tourismin the region …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6082/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOPEJTKOVÁ, Adéla. \textit{Možnosti a přínosy AHR ČR v Plzeňském kraji}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/bjm4si/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Possibilities of using of Facebook, Twitter and Google+ for ads in hospitality
Alena Grushetskaya -
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
Analysis of the Level of Environmental Sustainability of Prague Hotels
Alisa Miroshnychenko -
Taxes on hotels and accommodation facilities in the European Union-selected region
Alena Zhmoydyak -
Identity and Performance in Restaurants
Paul Poitras -
The Use of Social Media in Restaurants: The Case of Lisbon
Marta Leão -
Impact of producer groups on the adoption of sustainable agricultural practices and economic performance of small farmers in Sub-Sahran Africa
Ebenezer Donkor -
Impact of cocoa cooperatives on farmers’ productivity and farmers' willingness to adopt additional livelihood strategies. The case study from Ghana
Emmanuel Amegbe