Analýza hodnotového řetězce zemědělské produkce – Ing. Jitka Auermüllerová
Ing. Jitka Auermüllerová
Master's thesis
Analýza hodnotového řetězce zemědělské produkce
Value chain analysis - the agricultural production
Abstract:
Předmětem diplomové práce „Analýza hodnotového řetězce zemědělské produkce“ je rozbor tvorby ceny u konkrétního zemědělského produktu pro finálního spotřebitele. První část diplomové práce je zaměřena na teorii cenové tvorby. V druhé části je charakterizována teorie hodnotových řetězců v souvislostech, které považuji za významné. Východiskem této práce je pak případová studie - nákladová analýza vybraných …moreAbstract:
The topic of this master thesis “Value Chain Analysis – the Agricultural Production“ is an analysis of pricing techniques of specific agricultural product for an ultimate consumer. The first part of the master thesis is focused on the pricing theory. In the second part, the theory of value chains is described to the level that I consider relevant. The foundation of this book is the case study – the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2014
Identifier:
https://is.muni.cz/th/dljfx/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 6. 2014
- Supervisor: Ing. František Kalouda, CSc.
- Reader: Oleg Deev
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasaryk University
Faculty of Economics and AdministrationMaster programme / field:
Finance and Accounting / Finance
Theses on a related topic
-
Effect of calving season and age at first calving on milk production in Czech Fleckvieh cattle
Doris Aikins -
Effect of calving season and parity of lactation on milk production in Holstein cattle at the farm in South Moravian region
Olagoke Omoniyi Falade -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Produkce, zpracování a využití kachního masa
Michaela Daňková -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
Aneta Vítková -
Oceňování, účtování a vykazování biologických aktiv a zemědělské produkce
Veronika Kučerová -
Oceňování, účtování a vykazování zemědělské produkce
Martin Med