Analýza hodnotového řetězce zemědělské produkce – Ing. Jitka Auermüllerová
Ing. Jitka Auermüllerová
Diplomová práce
Analýza hodnotového řetězce zemědělské produkce
Value chain analysis - the agricultural production
Anotace:
Předmětem diplomové práce „Analýza hodnotového řetězce zemědělské produkce“ je rozbor tvorby ceny u konkrétního zemědělského produktu pro finálního spotřebitele. První část diplomové práce je zaměřena na teorii cenové tvorby. V druhé části je charakterizována teorie hodnotových řetězců v souvislostech, které považuji za významné. Východiskem této práce je pak případová studie - nákladová analýza vybraných …víceAbstract:
The topic of this master thesis “Value Chain Analysis – the Agricultural Production“ is an analysis of pricing techniques of specific agricultural product for an ultimate consumer. The first part of the master thesis is focused on the pricing theory. In the second part, the theory of value chains is described to the level that I consider relevant. The foundation of this book is the case study – the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/dljfx/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. František Kalouda, CSc.
- Oponent: Oleg Deev
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaMagisterský studijní program / obor:
Finance a účetnictví / Finance
Práce na příbuzné téma
-
Effect of calving season and age at first calving on milk production in Czech Fleckvieh cattle
Doris Aikins -
Effect of calving season and parity of lactation on milk production in Holstein cattle at the farm in South Moravian region
Olagoke Omoniyi Falade -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Produkce, zpracování a využití kachního masa
Michaela Daňková -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
Aneta Vítková -
Oceňování, účtování a vykazování biologických aktiv a zemědělské produkce
Veronika Kučerová -
Oceňování, účtování a vykazování zemědělské produkce
Martin Med