Srovnání jakosti masných výrobků na českém trhu – Bc. Romana Poštulková
Bc. Romana Poštulková
Master's thesis
Srovnání jakosti masných výrobků na českém trhu
Comparison of meat products quality on the Czech market
Abstract:
Diplomová práce se zabývá kvalitou vybraných masných výrobků, které jsou pod privátními značkami nabízeny na českém trhu. Čtyři druhy masných výrobků (šunkový salám, debrecínská pečeně, salám Vysočina, salám Poličan) ze čtyř obchodních řetězců (A, B, C, D) byly podrobeny laboratorním i senzorickým rozborům za účelem zjištění jejich kvality. Celkem bylo měřeno 128 vzorků masných výrobků v osmi různých …moreAbstract:
This thesis deals with the quality of selected meat products, which are offered under private labels on the Czech market. Four types of meat products (ham salami, Debrecen roast, Vysočina sausage, Poličan sausage) from four retail chains (A, B, C, D) were subjected to laboratory and sensory analyses in order to determine their quality. The total number of 128 meat product samples in eight different …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Kvalita života v paliativní péči o nemocné
Lenka Lipková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights