Miroslav Komárek

Bachelor's thesis

Úroveň kaváren ve vybraných městech Ústeckého kraje

Quality level of cafes in the chosen towns of Ústí region
Abstract:
Hlavním cílem naší bakalářské práce je mapování poskytovaných gastronomických služeb v oblasti vybraných měst a kaváren Ústeckého kraje. Zkoumání nabídky, kvalitu espressa a baristů, jako obsluhujícího personálu kaváren. A návrh, jak zlepšit nabídku kávy a přípravu espressa. V teoretické části jsme použili důvěryhodnou tuzemskou i zahraniční literaturu, včetně internetových zdrojů, jako zdrojů pro …more
Abstract:
The main aim of this thesis is the mapping of offered food and beverage services in the area of selected towns and coffee houses in the Usti region. Further on a detailed analysis of the quality of offered coffee espresso and devoted bartenders as these coffee houses operations and waiting staff. We used trustful local and international sources in the theoretical part, including internet sources as …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 8. 2014
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management