Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití – Bc. Květa VINKLÁRKOVÁ
Bc. Květa VINKLÁRKOVÁ
Bachelor's thesis
Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
The influence of chemical ingredients in fruits on their food utilize
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá ovocem, jeho chemickým složením a významem pro člověka. Další kapitoly jsou zaměřeny na popis jabloní a jablek, neboť jsou u nás nejdůležitějším a nejvíce pěstovaným ovocným druhem. Je zde stručně popsán původ dnešních jablečných odrůd, včetně těch nejdůležitějších. Čtenář se dozví o možnostech průmyslového i domácího zpracování jablek v závislosti na chemických a fyzikálních …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with fruit, its chemical ingredients and meaning for people. Other chapters are focused on the description of apple trees and apples because apples are the most important and most planted fruit in the Czech Republic. There is simply described the origin of today{\crq}s apple varieties including the most important in the thesis. The reader will learn about the possibilities …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier:
7823
Thesis defence
- Date of defence: 18. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VINKLÁRKOVÁ, Květa. Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 01. 06. 2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
Nicole Stašková -
Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
Kseniia Fadeeva -
Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
Klára Jégrová