Bc. Květa VINKLÁRKOVÁ

Bachelor's thesis

Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití

The influence of chemical ingredients in fruits on their food utilize
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá ovocem, jeho chemickým složením a významem pro člověka. Další kapitoly jsou zaměřeny na popis jabloní a jablek, neboť jsou u nás nejdůležitějším a nejvíce pěstovaným ovocným druhem. Je zde stručně popsán původ dnešních jablečných odrůd, včetně těch nejdůležitějších. Čtenář se dozví o možnostech průmyslového i domácího zpracování jablek v závislosti na chemických a fyzikálních …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with fruit, its chemical ingredients and meaning for people. Other chapters are focused on the description of apple trees and apples because apples are the most important and most planted fruit in the Czech Republic. There is simply described the origin of today{\crq}s apple varieties including the most important in the thesis. The reader will learn about the possibilities …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier: 7823

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 6. 2008

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VINKLÁRKOVÁ, Květa. Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 01. 06. 2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies