Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti – Bc. Valeriya Bondareva
Bc. Valeriya Bondareva
Diplomová práce
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
Sensory quality of the commercial products for weight loss
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývala hodnocením senzorické jakosti komerčních výrobků na redukci hmotnosti. Bylo předpokládáno, že obsah významných nutričních složek, zejména sacharidů, ve výrobcích na snižování hmotnosti pozitivně ovlivňuje jejich organoleptické vlastnosti a senzorickou přijatelnost pro koncového spotřebitele. Byly hodnoceny senzorické vlastnosti čtyř vzorků, které se prezentují jako …víceAbstract:
This thesis deals with the evaluation of the sensory quality of commercial products to weight reduction. It was assumed that the content of major nutrients, particularly carbohydrates, in products for weight reduction, positively affects their organoleptic properties and sensory acceptability for the end consumer. The sensory properties of the four samples presented as a meal replacement have been …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Monika Sabolová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BONDAREVA, Valeriya. \textit{Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/bm0ahf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Metody snižování nadváhy a léčba obezity - kurzy snižování nadváhy versus komerční výrobky na hubnutí
Vendula FEDROVÁ -
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
Tomáš David -
Poruchy výživy - nadváha, obezita u specifické skupiny pacientů po nádorech u dětského a adolescentního věku
Veronika Vaculíková -
Jakost výroby, jako téma pro žáky technických středních škol
Marie Závodná -
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Kateřina Sůkalová -
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
Adéla Kolísková -
Jakost jako kritický nástroj úspěšnosti firem v konkurenčním prostředí
Duyen Tran Thi -
Návrh štíhlé výroby ve vybraném provozu se zaměřením na jakost
Anna Nejdlová
Název
Vložil
Vloženo
Práva