Adéla NOVÁKOVÁ
Bachelor's thesis
Vietnamská kuchyně
Vietnamese cuisine
Abstract:
Cílem práce s názvem ,,Vietnamská kuchyně" bylo zmapovat nejčastěji konzumovaná vietnamská jídla, propočítat jejich nutriční a výživovou hodnotu a popsat jejich technologický postup. Byla vytvořena výzkumná otázka: Jaké nutriční hodnoty mají čtyři nejčastěji konzumovaná vietnamská jídla? Teoretická část bakalářské práce se zaměřuje na popsání vietnamské kuchyně. Popisuje kulturu této kuchyně a její …moreAbstract:
The aim of the thesis called Vietnamese cuisine was to chart the most often consumed Vietnamese meals and to count their nutrition facts. The research question was asked: What nutrition facts do the four most consumed Vietnamese meals have? The theoretical part of the bachelor's thesis is focused on the description of the Vietnamese cuisine. It describes the culture of this cuisine, its customs, principals …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: prof. MUDr. Miloš Velemínský, CSc., dr. h. c.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
NOVÁKOVÁ, Adéla. Vietnamská kuchyně. Č. Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights